De nieuwe SieMatic S2: De moderne manier van wonen

Een moderne keuken is als een designmeubel in de flow van het leven van alledag. Het is een integraal onderdeel van alle activiteiten die in huis plaatsvinden. De nieuwe SieMatic S2 is daar een toonaangevend voorbeeld van, met slimme, geheime, creatieve design features en functionaliteiten. Daarmee zetten we opnieuw de trend in het wonen van vandaag en de toekomst.

Greeploos tot in de perfectie

In zijn nieuwste verschijningsvorm is de S2 een evolutie en verfijning van de greeploze keuken die SieMatic als eerste in 1960 al heeft geïntroduceerd. Een greeploze keuken brengt letterlijk alles in lijn. De afwezigheid van handgrepen geven de keuken symmetrie en optische rust.

De strakke verticale en horizontale lijnen, met het zwevende werkblad, versterken het gevoel van ruimte en maakt dat de keuken naadloos opgaat in z’n omgeving. De S2 verbeeldt daarmee de designfilosofie die perfect aansluit op de moderne, fluïde manier van leven.

De nieuwe S2: Een design-kameleon

Niet alleen is de S2 een mooi designmeubelstuk met een eigenzinnig greeploos design, het is natuurlijk vooral een zeer functionele keuken. Maar omdat een moderne keuken veel meer een integraal onderdeel vormt van wonen, is het belangrijk dat de keuken niet altijd de functie van keuken heeft.

De keuken wordt als het ware een design-‘kameleon’ met een vorm die zich probleemloos aan kan passen aan z’n omgeving en activiteiten. Het geeft daardoor altijd de juiste sfeer en ruimte om maximaal te leven en te genieten.

Beleef de nieuwe S2 bij een van de geselecteerde dealers:
 

Dordrecht ASWA Keukens | Helmond ASWA Keukens | Hilversum ASWA Keukens 

Houten SieMatic aan de Ringveste 

Numansdorp Keukenstudio van den Berg 

Son Goergen Keukens | Stein Goergen Keukens 

Zwolle Mandemakers Keukens 

Zwolle Satink Keukens 

Waardenburg Huysinc  
 

Strakke hoeken

Hoeken bepalen het design en sluiten haarfijn aan op streven naar perfectie. Naast de ‘klassieke’ universele hoek, introduceren we met de nieuwe SieMatic S2 de verstekhoek. Samen met het blad en de gedetailleerde afwerking een zeer strak design.
Die werkbladen maken het wel heel persoonlijk, met materialen variërend van natuursteen tot kunststeen en keramiek in waaier van kleuren en motieven. De diktes van de bladen 6.5, 12, 80 en 142 mm dik. Van verfijnd en chic tot robuust en stoer. Wat je smaak ook is, er is altijd een perfecte combinatie.

Slimme lades

Een kleine, ingenieuze lade discreet verborgen in de greeplijst van de nieuwe generatie S2, is een eigenzinnige mix van van design en functie.

Deze innovatie is zeer flexibel en biedt de ideale opslag voor platte en delicate spullen. Of het nu gaat om messen, kaas- en truffelsnijders, smartphones en tablets of waardevolle sieraden, alles kan slim, veilig en snel worden opgeborgen.

Metamorfosis

Een draaibaar kastelement dat met een zachte klik de sfeer van stijlvolle rust en ruimte veranderd in een decoratief expressief aanzicht van het eiland.

Deze SieMatic SecretSpace is beschikbaar voor onderkasten en hoge kasten. Met de precisie van een klassiek Zwitsers uurwerk transformeert het uiterlijk van elke keuken in een handomdraai een expositie van stijl en smaak.

Transformer

De ultieme vertaling van keukendesignmeubel is het SecretSlide werkblad. Het transformeert een stijlvol eiland in een soepele beweging naar een multifunctionele omgeving.

In het midden verschijnt een kookplaat met geïntegreerde afzuiging en beide zijden veranderen in een plek om aan te zitten of staan. Ideaal om aan te eten, borrelen, studeren of voor een goed gesprek. De SecretSlide is de ideale partner voor een fluïde levensstijl.

Expressieve onzichtbaarheid

Soms wil je een kop koffie of thee zetten, soms niet. Soms wil heb je een keukenmachine nodig en soms niet. Daarom introduceren we de Kitchen Aid Garage. Een fantastische plek in de nieuwe S2 keukens, die op magische wijze apparaten en andere items verborgen houdt tot je ze nodig hebt.

In gesloten toestand onderbreekt niets de lijnen en wordt de keuken een harmonieus geheel met het overall design en de flow van het huis.

Op smaak gemaakt

Eenmaal in de greep van de nieuwe S2 zijn de mogelijkheden van personaliseren eindeloos en is er altijd een combinatie die precies past. Kies uit een van de 2050 SieMatic lakkleuren of Kunststof, Natuursteen, Keramiek/Composiet of Roestvrijstaal voor het werkblad. We nodigen u graag uit in een showroom om het te ervaren.