Welke keukenstijl past het best bij u?

Een klassieke of juist urban leefkeuken? Wij geven u graag persoonlijk keukenadvies.

Als u een nieuwe keuken wilt plaatsen of uw huidige keuken wilt renoveren, begint u met het kiezen van de juiste stijl. Deze is erg afhankelijk van uw karakter, uw smaak en uiteraard uw wensen qua functionaliteiten. Aangezien u veel tijd doorbrengt in uw (leef)keuken, is het belangrijk om genoeg aandacht te besteden aan deze eerste stap.

De Pure-, Urban- en Classic-collecties van SieMatic leggen een goede basis voor het kiezen van uw favoriete keukenstijl. Samen met u zetten wij uw wensen en inspiratie om in een stijlvolle, luxe en gebruiksvriendelijke keuken.

Herkent u zich in een van de hieronder beschreven stijlen?

De beste keukenstijl voor liefhebbers van detail

U houdt van een modern en strak design met grafische lijnen. De kleinste details vallen u op en daarom bent u op zoek naar de beste opbergmogelijkheden. Een opgeruimde keuken geeft u rust en dit minimalisme is ook in de rest van uw woning terug te vinden. Het keukenblad is altijd zo leeg mogelijk. Uw voorraad en servies bergt u graag uit het zicht op. Voorraadlades met scheidingselementen en antislipbodem spreken u erg aan omdat u zo al uw producten op een overzichtelijke en hygiënische manier opbergt.

Welke stijl keuken past het beste bij uw karakter en wensen? Wij raden u aan naar de Pure-collectie van SieMatic te kijken. De subtiele details en strakke keukenelementen zorgen voor een fijne harmonie. De handgrepen die bij deze keukenstijl horen zijn discreet. Er is tevens de mogelijkheid een geheel greeploze keuken te creëren voor nog meer rust, stijl en moderniteit. Er wordt slechts beperkt gebruikgemaakt van verschillende materialen en kleuren om de eenvoud van de keuken te waarborgen.

Ons keukenadvies voor degenen die hun creativiteit willen uiten

U combineert graag verschillende materialen, vormen en kleuren voor een unieke keukenstijl. Trends en mode spreken u aan, maar u geeft wel altijd uw eigen draai aan de inrichting van de ruimtes in uw woning. U houdt van uitzonderlijke creaties en van het combineren van verschillende stijlen. Uw unieke en stijlvolle keuken wordt hierdoor gezien als leefkeuken waar altijd een gezellige en persoonlijke sfeer hangt. Objecten met een emotionele waarde zoals een prachtige oude vaas hebben ook zeker hun plaats in uw keuken. Misschien wilt u ook uw eigen kruiden kweken bij het keukenraam.

Wij adviseren u de Urban-collectie te bekijken. Met de verschillende onderdelen uit deze collectie en professioneel keukenadvies van onze medewerkers, creëert u een unieke en creatieve keuken. Ga voor de populaire loftstijl of voeg een vintage touch toe door voor een bepaald materiaal te kiezen. De opbergruimtes zijn open zodat uw prachtige servies ook een decoratieve functie heeft. Kies voor het opbergen voor  het SieMatic 29 keukenbuffet. Om uw keuken compleet te maken voegt u een speciale kruidentuin toe waardoor u altijd verse peterselie, bieslook, bosui en basilicum heeft voor het bereiden van uw heerlijke maaltijden en salades.

De klassieke keukenstijl

U houdt van klassieke keukens of designklassiekers met een moderne twist. Decoratieve elementen mogen absoluut niet ontbreken en de keukenmeubels moeten luxe uitstralen. De combinatie tussen traditie en moderniteit resulteert in een verfijnde en rustgevende stijl. Door het gebruik van verschillende materialen en contrasterende kleuren wordt uw keuken de echte blikvanger in huis.

De Classic-collectie van SieMatic past goed bij uw keukenstijl. De symmetrische lijnen en vitrinekasten met uw mooie serviesgoed en tafelzilver zorgen voor een traditionele uitstraling. Door het combineren van materialen en contrasterende kleuren brengt u een moderne touch aan. Gelakt hout, graniet, marmer, inox, glas in lood en nikkel zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige en luxe materialen die bij de Classic keukenstijl horen. Ook bij deze stijl keukens ligt er veel nadruk op de details, waaronder de handgrepen.