SieMatic, een waardevolle partner van exclusieve
maatkeukens voor interieurarchitecten, ontwerpers & stylisten

SieMatic is van oorsprong een familiebedrijf gevestigd in Löhne (Westfalen – Duitsland) en is zeer internationaal georiënteerd, met medewerkers die internationaal werken, in en voor het bedrijf. Iedereen heeft verschillende verantwoordelijkheden, maar tegelijkertijd hetzelfde doel: de beste kwaliteit leveren.

"Om de individuele wensen en groeiende eisen van onze klanten optimaal te bedienen, doen we meer dan eersteklas keukens bouwen. Samen met internationale ontwerpers en onze SieMatic-adviseurs in de hele wereld ontwerpen we leefruimtes van tijdloze elegantie, die de persoonlijkheid van de bewoner perfect weerspiegelen. We noemen het 'SieMatic Kitchen Interior Design'".

Maatwerk keukenprogramma

SieMatic presenteert tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles: PURE, URBAN en CLASSIC. Deze lifestyles beperken zich niet alleen tot de keuken; ze omvatten een compleet, uniek interieur, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

“Bovendien zijn onze interieurs gemaakt met de hoogste mate van werkbaarheid én geleverd volgens een goed ingericht installatieproces inclusief excellente service. Kortom: maatwerk keukens - dat refereert aan onze hele keten, van bedenken tot leveren.”

Partnering

Om de luxe maatkeukens en interieurs voor klanten te realiseren, wordt nauw samengewerkt met toonaangevende internationale interieurmerken en zorgvuldig geselecteerde, technische partners zoals Gaggenau, Siemens, Arte, Jetstone, VeroMetal en Franke. 

Zo zijn we in staat wereldwijd groot- en kleinschalige residentiële- en hospitality-projecten te verwezenlijken. En zo is SieMatic ook een waardevolle partner voor interieurprofessionals: geheel vrijblijvend meedenken als het gaat over indelingen, materialisatie en innovaties en met alle gemak de uitvoering van het project en de installatie overnemen. SieMatic is goed in staat om wensen te vertalen, terwijl de regie bij de opdrachtnemer blijft en maakt daar tegelijkertijd goede afspraken over.

Hoogwaardige keukenmaterialen

Bij iedere lifestyle hoort natuurlijk een zorgvuldig samengesteld materiaalconcept. Bij SieMatic is dat niet anders. Als het gaat om materialen, wordt gewerkt met een combinatie van diverse kleuren hout, keramiek, metalen, glas, en lak.

Bij SieMatic kunnen klanten kiezen uit een ruim aanbod dat speciaal voor het keukenprogramma van SieMatic is samengesteld. Tegenwoordig kunnen veel materialen volledig naar wens worden vervaardigd als het gaat om kleuren, patronen, structuren en afwerkingen. Het is dan ook een feestje om te ‘bladeren’ door de stalen van de keukenmaterialen bibliotheek, en de diverse toepassingen live te zien en te voelen in de SieMatic Flagshipstore aan het Vondelpark!