SieMatic Pure SLX,
LED there be light

SieMatic Pure SLX - greeploze keuken, heruitgevonden

Als uitvinder van de greeploze keuken stonden we voor een bijzondere uitdaging: kunnen we een icoon verbeteren? Met het design van de nieuwe SLX herdefiniëren we de greeploosheid en maken we licht grijpbaar. Het nieuwste keukenconcept van SieMatic met zijn uitgekiende lichtaccenten en heldere vormgeving trekt alle blikken naar zich toe. De indirecte verlichting van de SLX maakt zijn buitengewone exclusiviteit niet alleen zichtbaar, maar ook tastbaar.

Hoogtepunt is de nieuw ontworpen verzonken greeplijst: deze geeft een unieke tactiele ervaring die perfect belicht ook esthetisch nieuwe maatstaven zet. De bijna zwevende lichtheid, ontstaan door het samengaan van een perfect lichtconcept en een helder lijnenspel, zorgt voor een heel bijzondere sfeer in uw huis. Die opvallende lichtheid wordt visueel nóg aangenamer door de keus voor de beste materialen.

Design-awards voor SieMatic PURE SLX

Ook internationale jury's zijn overtuigd van het concept van de SLX. Ons nieuwe keukenontwerp heeft al diverse gerenommeerde designprijzen gewonnen:

GERMAN DESIGN AWARD 2021 & 2022 | ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior

iF DESIGN AWARDS | RED DOT Design Award 2020 

Een luxe, modern en zeer aantrekkelijk design voor uw greeploze keuken

Voor de SieMatic PURE SLX worden enkel de meest hoogwaardige materialen gebruikt voor een luxe en tijdloos design. De verfijnde vormgeving is bewijs dat wij onze producten met liefde en zorg ontwerpen.

 

 

Maak van uw greeploze keuken uw favoriete ruimte in huis

Het esthetische design van de SieMatic PURE SLX past in elke interieur. Door de brede keuze uit kleuren en materialen stelt u een unieke greeploze keuken samen, afgestemd op uw wensen, uw lifestyle en de mogelijkheden van de ruimte in uw huis. 

GRIJPBARE LIEFDE VOOR DETAIL:
DE NIEUW ONTWORPEN GREEPLIJST VAN DE SLX 

De greeplijsten van uw SieMatic PURE SLX keuken worden indirect belicht, met als resultaat een zeer luxueuze uitstraling. U stemt de kleurwarmte en lichtsterkte van het led-licht naar wens af waarmee u zelf een geheel nieuwe sfeer in uw keuken creëert. Hierdoor is het design niet alleen chic en modern, maar ook tijdloos.

RUIMTE VOOR CREATIVITEIT

De SieMatic PURE SLX biedt alle mogelijkheden voor een creatief design, maar is tegelijkertijd ook praktisch door de talloze opbergoplossingen van SieMatic. Dat vereenvoudigt het optimaliseren van de ruimte in uw keuken. U creëert zo een praktische en tegelijkertijd luxueuze keuken waarvan het design perfect op uw wensen is afgestemd.

Kunt u het licht aanraken?

Maak nu een afspraak en ervaar SieMatic SLX bij u in de buurt.