Home Stories

De beste bron van inspiratie blijft kijken naar het keukendesign van andere mensen met smaak en stijl. Beleef hun persoonlijke smaak in Home Stories.

Elke keuken heeft een eigen verhaal. Elk ontwerp is gebaseerd op specifieke wensen, de vorm van de ruimte, de obstakels en het creatieve proces. Elk resultaat is uniek en een bron van keukeninspiratie. Beleef het zelf.

Strakke zwarte designkeuken in een oude boerderij

SieMatic Pure in Laren

 

SieMatic Classic in Haarlem
 

Design woonkeuken met kookeiland in metaal
 

Grote grafietgrijze woonkeuken met kookeiland

Buitengewone keuken in grafietgrijs en hout voor een nieuwbouwhuis

De woonkeuken puur natuur, zoals SieMatic het heeft bedoeld

Onconventionele keuzes voor moderne donker eiken keuken

SieMatic designkeuken geinspireerd door Italiaans interieurdesign

Puur genieten met de exclusieve tuinkeuken van SieMatic

Design keuken met kookeiland: mooie mix van oud en nieuw

Koken op hoog niveau in een moderne leefkeuken
 

Keuken met kookeiland: SieMatic Urban
 

Luxe keuken met kookeiland SieMatic Pure

Stijlvolle designkeuken SieMatic Pure
 

SieMatic Home Stories:
de kunst van luxe maatkeukens

Welkom in de wereld van op maat gemaakte keukenpracht, waar onze 'Home Stories' je meenemen op een reis door de meest luxueuze en op maat gemaakte keukendesigns. Ontdek hoe elke SieMatic keuken een persoonlijk verhaal vertelt, geweven met elegantie, innovatie en exclusiviteit.

  • Persoonlijke aanpak: onze 'Home Stories' belichten de unieke ervaringen van onze klanten met hun droomkeukens. Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie, hoor hoe elk detail met zorg en precisie is vormgegeven.
  • Diversiteit in stijl: of je nu een voorkeur hebt voor minimalistisch modern, tijdloos klassiek of iets daartussenin, onze luxe maatkeukens passen zich aan jouw stijl aan. Ontdek de veelzijdigheid in onze portfolio, elk ontwerp met zijn eigen karakter en charme.
  • Kwaliteit en innovatie: wij geloven in het gebruik van alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën. Onze keukens zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook functioneel en duurzaam.
  • Klantgetuigenissen: lees de lovende woorden van tevreden eigenaren van een luxe maatkeuken. Hun verhalen benadrukken de impact van een op maat gemaakt design op hun dagelijks leven.

Elk van onze 'Home Stories' is een testament van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Laat je inspireren door deze verhalen en begin vandaag nog aan het hoofdstuk van jouw luxe maatkeuken.