Persoonlijk keukenadvies:
op het moment dat je het beste past.

 

Zoek je inspiratie voor je nieuwe keuken of heb je vragen over materialen, kleuren of techniek? Of ben je van plan een nieuwe keuken aan te schaffen en benieuwd naar een vrijblijvend ontwerp en kostenbegroting?

Maak dan nu een afspraak met onze adviseurs. Dit kan in alle SieMatic showrooms. Jij bent van harte welkom.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Een inspirerende digitale ‘live grande tour’ door een SieMatic showroom.
  • Een compleet keukenadvies met een ontwerp en kostenbegroting, helemaal afgestemd op jouw wensen.

 

Onze adviseurs laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Je krijgt het beste advies en we maken voor jou een keukenpresentatie op maat. Plan nu jouw afspraak met een SieMatic keukenadviseur op een moment dat jou het beste uitkomt!

Keukenadvies in 4 stappen

De afspraak.
Jij maakt een afspraak met ons. Dat nu direct via de afsprakenplanner op onze website. Jij kunt zich thuis rustig voorbereiden op ons gesprek. Zie onderaan deze pagina een aantal praktische tips.

Het keukeninterview.
Samen met jou voeren wij een informatief gesprek. Nadat wij ons hebben voorgesteld nemen wij samen jouw wensen en vragen door.

Het ontwerpschetsplan.
Wil je een ontwerp en kostenbegroting dan maken wij voor je na ons gesprek een samenvatting eventueel met een eerste schetsplan afgestemd op jouw wensen.

De presentatie.
Samen met jou plannen we een presentatie-afspraak voor een uitgebreide presentatie van onze keukenvoorstellen en de kostenbegroting.

Bereid jouw keukenadviesafspraak goed

voor - volg onze tips!

BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Om aan alle wensen voor uw nieuwe keuken te kunnen voldoen, moet u zichzelf de juiste vragen stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist voor u samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets vergeet bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

In één klik en kosteloos. Alle SieMatic Lifestyle Brochures in uw mailbox. Met Tips en sfeerbeelden voor de inrichting van uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en de mogelijkheden van SieMatic keukens.

MAAK JOUW WENSENLIJST MET ONZE DIGITALE KEUKENPLANNER VRAGENLIJST

Jij moet veel beslissingen nemen en daarom is het belangrijk om te weten hoe je het beste kunt beginnen. Vertel ons hoe je wilt dat jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Jij kunt jouw ideeën en wensen vastleggen in de vragenlijst die wij voor je hebben samengesteld. Wanneer je deze invult en ons toestuurt, heb je de eerste stap naar jouw nieuwe keuken al gezet.