Op smaak gemaakt

Eenmaal in de flow van een globaal of meer gedetailleerd idee van uw SieMatic keuken, zijn de mogelijkheden van het personaliseren eindeloos. Dat is een mooie reis, die altijd eindigt bij die ene perfecte combinatie die perfect past.

Begin de reis met een van de 4 Lifestyles en maak die volledig op smaak met ingrediënten als matte of glanzende oppervlakken, gladde of geprofileerde fronten, greeploos of met grepen, kies uit 2050 lakkleuren, levendige houtsoorten, keramiek, mooie metalen of kwalitatieve laminaten.

Maak een afspraak en in een showroom. Ervaar de kleuren, voel de materialen en ervaar de luxe, kwaliteit van het design en bespreek uw plannen met kundige designers en adviseurs, getraind op het begrijpen van smaak en mogelijkheden en dat te vertalen naar het ontwerp volledig afgestemd op uw smaak.

Het begin van uw eigen SieMatic keuken begint samen met een smaakmaker.

Keukenadvies op smaak in 4 stappen

Afspraak plannen
Dat gaat gemakkelijk met de afsprakenplanner op deze website bij een SieMatic showroom in de buurt. Neem de tijd, zodat u zich kunt voorbereiden op design- en adviesgesprek. Zie onderaan deze pagina een aantal praktische tips.

De designsessie
We beginnen met de praktische kant om vervolgens met al uw inspiratie en wensen, met de showroom, materialen, kleuren en mogelijkheden een goed beeld van uw keuken te krijgen.

Het ontwerp
Een keuken gaat pas echt leven als je hem op papier kunt zien. De schetsen gemaakt door onze designers zijn levensecht en geven een heel goed gevoel bij het uiteindelijke resultaat. Hier kunnen we ook al een eerste indicatie voor de investering geven.

De presentatie
Samen plannen we een presentatie-afspraak voor een gedetailleerde presentatie van uw keuken volledig op smaak gemaakt (en de kostenbegroting).

Voorbereiding keukenadvies op smaak

Elke keuken is uniek. Dat komt door persoonlijke smaak, maar ook door de vorm van de ruimte waar in de keuken moet komen te staan. Het doel van is altijd de oppervlakte en vorm van ruimte maximaal te gebruiken zodat het design maximaal to z’n recht komt in functie en esthetiek. Om ervoor te zorgen dat we samen maximaal kunnen creëren om de perfecte keuken kunnen samen te stellen, een aantal tips:
 

Neem de tijd voor de keukendesignsessie
Een creatieve keukendesignsessie is inspirerend en duurt meestal 1,5 tot 2 uur. Dat geeft voldoende tijd om samen met de adviseurs en designers wensen, mogelijkheden voorkeuren te bespreken, en te schetsen. Wij zorgen voor de inspiratie, koffie en versnaperingen.

Het keukenontwerp: Waar komt de keuken
Hoe beter we weten waar de keuken komt, hoe beter we hem perfect op smaak kunnen maken.  Plattegronden, een paar foto's vanuit zoveel mogelijk hoeken of plannen van uw architect zijn hiervoor geschikt. Met die input komen we tot een keukenontwerp dat de ruimte maximaal benut en perfect past in de flow van uw leven.

Het keukenontwerp: Wat inspireert u
Heeft u al stijlwereld van SieMatic (Pure, Classic, Urban, Mondial) voor ogen? Of een van de modellen (S2, SC, SLX)? Hoe zou u uw persoonlijke smaak omschrijven? Wat zijn uw favoriete kleuren, materialen of voorbeelden van interent of social media? Als u het heeft, neem maar mee. Hoe meer inspiratie, hoe beter.

Wat is het budget
Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren is het goed dat we een indicatie hebben van het bedrag waar u niet bovenuit wilt komen. Binnen die mogelijkheden voor het maximale ontwerp gaan voor uw SieMatic keuken volledig op smaak gemaakt. 

Met deze informatie gaan we samen aan de slag en gebruiken de showroom en alle materialen en ingrediënten, om samen het eerste schetsplan te maken van uw perfecte keuken. Daarna plannen we een presentatie-afspraak voor een gedetailleerde, uitgewerkte presentatie van de keukenvoorstellen en een kostenbegroting.
Tot binnenkort!

BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Om aan alle wensen voor uw nieuwe keuken te kunnen voldoen, moet u zichzelf de juiste vragen stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist voor u samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets vergeet bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

In één klik en kosteloos. Alle SieMatic Lifestyle Brochures in uw mailbox. Met Tips en sfeerbeelden voor de inrichting van uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en de mogelijkheden van SieMatic keukens.

MAAK JOUW WENSENLIJST MET ONZE DIGITALE KEUKENPLANNER VRAGENLIJST

Jij moet veel beslissingen nemen en daarom is het belangrijk om te weten hoe je het beste kunt beginnen. Vertel ons hoe je wilt dat jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Jij kunt jouw ideeën en wensen vastleggen in de vragenlijst die wij voor je hebben samengesteld. Wanneer je deze invult en ons toestuurt, heb je de eerste stap naar jouw nieuwe keuken al gezet.