Op smaak gemaakt

Smaak is persoonlijk, dat weten we uit ervaring. Met de verschillende lifestyles en modellen biedt SieMatic daarom een zeer uitgebreid assortiment aan ingrediënten met de hoge kwaliteit en afwerking om de perfecte keuken samen te stellen en volledig af te stemmen op uw smaak.

Ingrediënten zoals matte en glanzende oppervlakken, lichte en donkere materialen, gladde en geprofileerde fronten, greeploos of met grepen, 2050 lakkleuren, levendige houtsoorten, keramiek, mooie metalen en kwalitatieve laminaten.

Om een goed gevoel te krijgen is de volgende stap ze te ervaren tijdens uw keukenadvies gesprek in de SieMatic showroom, samen met een kundige designer en adviseur, getraind op het begrijpen van smaak en mogelijkheden dat te vertalen naar het ontwerp volledig afgestemd op uw smaak.

Keukenadvies in 4 stappen

Afspraak voor keukenadvies plannen

Dat gaat gemakkelijk met de afsprakenplanner op deze website bij een SieMatic showroom in de buurt. Neem de tijd, zodat u zich kunt voorbereiden op design- en adviesgesprek. Zie onderaan deze pagina een aantal praktische tips.

De keukendesignsessie

We beginnen ons keukenadvies met de praktische kant om vervolgens met al uw inspiratie en wensen, met de showroom, materialen, kleuren en mogelijkheden een goed beeld van uw keuken te krijgen.

Het keukenontwerp

Een keuken gaat pas echt leven als je hem op papier kunt zien. De schetsen gemaakt door onze designers tijdens ons keukenadvies afspraak zijn levensecht en geven een heel goed gevoel bij het uiteindelijke resultaat. Hier kunnen we ook al een eerste indicatie voor de investering geven.

De presentatie 

Samen plannen we een presentatie-afspraak voor een gedetailleerde presentatie van uw keuken volledig op smaak gemaakt (en de kostenbegroting).

Extra voorbereiding op uw keukenadviesgesprek

Een goed voorbereiding is het halve werk. Hieronder nog een aantal praktische tips of stappen.

BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Om aan alle wensen voor uw nieuwe keuken te kunnen voldoen, moet u zichzelf de juiste vragen stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist voor u samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets vergeet bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

In één klik en kosteloos. Alle SieMatic Lifestyle Brochures in uw mailbox. Met Tips en sfeerbeelden voor de inrichting van uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en de mogelijkheden van SieMatic keukens.

MAAK JOUW WENSENLIJST MET ONZE DIGITALE KEUKENPLANNER VRAGENLIJST

Jij moet veel beslissingen nemen en daarom is het belangrijk om te weten hoe je het beste kunt beginnen. Vertel ons hoe je wilt dat jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Jij kunt jouw ideeën en wensen vastleggen in de vragenlijst die wij voor je hebben samengesteld. Wanneer je deze invult en ons toestuurt, heb je de eerste stap naar jouw nieuwe keuken al gezet.