Fluïde leven

We leven meer fluïde en de keuken is de centrale plek geworden in dat leven. Het is een magneet voor huisgenoten, vrienden en familie om samen te zijn en te beleven. Dat maakt de keuken niet meer de keuken, maar the space to be.

Zo’n plek moet vooral goed voelen en mooi zijn. Dat doen we natuurlijk met hoogwaardige materialen en afwerking, kleuren, levendige houtsoorten, keramiek, mooie metalen en kwalitatieve laminaten, maar vooral met tijdloos design. Vanuit die gedachte hebben we 4 lifestyles ontwikkeld voor een persoonlijke fit. Pure, Classic, Urban en onze nieuwste, Mondial. Elk met een eigen karakter, verhaal en stijl.

Laat u inspireren en voel wat het beste past bij uw smaak.

De lifestyles van SieMatic

Individualisering op smaak. 4 lifestyles voor een persoonlijke fit. Pure, Classic, Urban en onze nieuwste, Mondial hebben elk hun eigen karakter, verhaal en stijl, verfijnd en kwalitatief afgewerkt naar persoonlijke smaak.

PURE

URBAN

CLASSIC

MONDIAL

Op smaak gemaakt

Zien, voelen, ervaren. De beste manier om een goed gevoel bij de perfecte keuken te krijgen, is tijdens een keukenadvies gesprek in een SieMatic showroom. Die is daar helemaal op afgestemd.


Samen met onze smaakmakers, kundige designera en adviseurs, getraind op het begrijpen van uw voorkeuren en de mogelijkheden, vertalen we die naar een ontwerp volledig op smaak gemaakt.

Brochures

Deze brochure is een eigenlijk sfeerboek. Het is de uitgelezen manier om de lifestyles Pure, Urban, Classic of de SLX op te nemen en op u in te laten werken. We laten ze zien in verschillende settings, met verschillende details, mogelijkheden, kleuren en materialen, zodat u zich goed in kunt beelden hoe het bij u thuis zou staan. 
Het is de volgende fase in uw reis van het nemen van die prachtige beslissing: De perfecte SieMatic keuken die het best past bij uw smaak.

Keukenplanner

Perfectie is een proces. Het is het verzamelen van de juiste inspiratie, de juiste flow, afwegingen, voorkeuren, gebruiksgemak, een eindeloze rij van 'check marks'. Dat kost tijd…
Daarvoor hebben we een handige keukenplanner ontwikkeld. De eerste stap in het ontwerpen van de perfecte keuken in 5 minuten. Een gemakkelijke en vrijblijvende manier om lifestyle, afwerking en apparaten op elkaar af te stemmen voor een eerste gevoel.

Met dat resultaat gaan we daarna samen aan de slag.

Eigenzinnig en zinnenprikkelend:
De nieuwe generatie Greeploze S2

Deze S2 is de nieuwste verschijningsvorm in de evolutie en verfijning van de greeploze keuken die SieMatic als eerste in 1960 al heeft geïntroduceerd. De S2 verbeeldt daarmee de designfilosofie die perfect aansluit op de moderne, fluïde manier van leven.

De designers van SieMatic spelen daar met de Next Generation S2 op een eigenzinnige manier op in met slimme, geheime en creatieve design features en functionaliteiten. Daarmee zetten we opnieuw de trend in het wonen van vandaag (en de toekomst).

SLX: De sfeermaker

Met de SLX gaan we nog een stap verder met ingebouwde LED verlichting. Het effect is indrukwekkend. Kleurtemperatuur en helderheid, zijn oneindig regelbaar en levert altijd precies de perfecte sfeer.

Nieuws & Trends

SieMatic S2 Next Generation

Ervaar zelf het zinnenprikkelende design, de innovaties, de geheime ruimtes en transformaties in de Flagship Store Monte Santo, tijdens de Milan Design Week 2024.

SieMatic op MASTERS EXPO 2023

Op deze premium beurs van modern luxury presenteren we samen met Co van der Horst en Intermat de nieuwe Mondial keuken.

Design & Living Event 
ASWA Keukens 2/6

Kom zeker 2 juni naar ASWA Keukens in Dordrecht voor een exclusieve voorvertoning van de SieMatic S2 Next Generation. 
Meld je nu aan.

Home Stories

De beste bron van inspiratie is het kijken naar keukens van andere mensen met smaak en stijl. Beleef hun persoonlijkheid, inbeeldingsvermogen en creativiteit, gecombineerd met het eigentijdse, kwalitatieve ontwerp van een SieMatic keuken. Home stories biedt de mogelijkheid te kijken naar bijzondere keukenontwerpen en verfrissende woonconcepten. Laat je inspireren. Blijf op de hoogte.

Tijdloos elegant keukendesign
en onbeperkte keukeninspiratie

 

Wat je smaak ook is, SieMatic