SieMatic keukenmeubelinterieur in donkergrijs

Kies het keukenmeubelinterieur dat past bij uw lifestyle

Voor de Amerikaanse sterarchitect Richard Meier, die als geen ander staat voor licht en wit als bouwmateriaal, is wit de mooiste van alle kleuren en een symbool van perfectie, van zuiverheid, van helderheid. Voor interieurontwerpers over de hele wereld is grijs het toppunt van elegantie en de perfecte kleur voor stijlvol wonen.

Voor SieMatic zijn wit en grijs daarom twee tegenpolen. De keuze tussen wit of grijs moet dus doordacht en weloverwogen zijn en passen bij het ontwerp en de kleurencombinatie van een keuken, die steeds meer het middelpunt is van het huis: ‘Kitchens are the new designfurniture’. Door de combinatie met het SieMatic ColorSystem en de vele materiaalmogelijkheden die SieMatic tegenwoordig biedt zijn zeer verschillende totaalcomposities mogelijk, bovendien passen zij perfect met de neutrale elementen van onze SieMatic MultiMatic interieursysteem in aluminium, licht eiken, donker gerookt kastanje en porselein. Wit en grijs zijn gewoon perfect.

Kies de keukenmeubeluitvoering die bij u past wit of donkergrijs. Welke uitvoering u ook kiest, de meubelen zijn standaard uitgevoerd met de bekende, typische SieMatic functies en charmes, natuurlijk.

Nieuw! Het SieMatic keukenmeubelinterieur in donkergrijs

U hebt vanaf nu de keuze voor een SieMatic keukenmeubelinterieur. Kiest u voor het traditionele wit of voor de nieuwe uitvoering in donkergrijs. Dit zijn de belangrijkste details:

  • donkergrijs fluisterzacht en stofdicht dempingsprofiel, de korpusvoorkant is grafietgrijs
  • donkergrijze multifunctielijsten en plankendragers
  • donkergrijze stofhoekjes
  • donkergrijze legbodems, de kantafwerking is rondom grafietgrijs

Al uw bestek en keukengerei kan netjes en georganiseerd opgeborgen worden in de praktische SieMatic bestekinzetten in donkergrijs. De bestekinzetten zijn van gehard kunststof, dat is praktisch en zijn gemakkelijk schoon te maken dankzij de afgeronde hoeken.

Alle laden en uittrekelementen worden standaard voorzien van donkergrijze inlegmatten met een aluminium decor anti slipprofiel. De aluminium zijkant van de lade en het aluminium decor anti slipprofiel sluiten qua kleur perfect op elkaar aan op de donkergrijze kleur van de inlegmat.

Techniek en design gaan hand in hand bij de uitvoering van het SieMatic keukenmeubelinterieur in donkergrijs. De multifunctielijst, de verschillende varianten van de plankendragers en afdekkappen voor schroefgaten en klepscharnieren. Zelfs het fameuze SieMatic stofhoekje voor in de hoeken van de bovenkasten. Alles is perfect en harmonisch op elkaar afgestemd.

Meer Klasse. Meer uitstraling. Nu nog mooier: Het SieMatic Interieur wordt nog meer bijzonder dankzij de op elkaar afgestemde materialen en kleuren voor de interieuraccessoires. De gripdecks voor de uittrekelementen en interieurelementen uitgevoerd in gerookt kastanje, het Flock materiaal voor de bekleding van de legbodems en het licht gebroken wit van de porseleinen voorraadbussen combineert allemaal met het donkergrijs van het keukenmeubelinterieur.

Geef uw SieMatic keukenmeubelen meer waarde!

U kunt uw SieMatic keukenmeubel aanpassen aan uw eigen wens en smaak, door bijvoorbeeld te kiezen voor de variant Aluminium Edition. In deze uitvoering zijn de multifunctielijsten en de voorzijde van de verstelbare legbodems aluminium decor. Dat zorgt voor een nog luxurieuze uitstraling.

Meerprijs Aluminium Edition

Onderkast of bovenkast
meerprijs € 32 per keukenmeubelelement

Hoge kast
meerprijs € 51 per keukenmeubelelement

U hebt dan ook de optie om de legbodems aan de bovenkant te laten uitvoeren met Flock materiaal. Dat is een fluweelzachte bekleding: praktischer en nog mooier

Meerprijs Aluminium Edition Flock

Onderkast en bovenkast
meerprijs € 111 per keukenmeubelelement

Hoge kast
meerprijs € 245 per keukenmeubelelement

Overtuigd? Kom langs een ervaar het zelf.

Het SieMatic keukenmeubelinterieur past in elke SieMatic keuken. Maar het is slechts een detail in uw nieuwe keuken. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden en details voor uw nieuwe keuken en laten u dan kennismaken met met alles dat SieMatic uniek en bijzonder maakt. Overtuig uzelf en kom voor een inspirerend bezoek naar onze showroom, of maak nu al een afspraak voor een ontwerp en kostenbegroting.