Het SieMatic Lifestyle Event 
"Design for the Future"


Wij zien onszelf als trendsetter. ben Jij dit ook?
Dan wil jij ons SieMatic Lifestyle Event zéker niet missen…

Ben jij benieuwd naar wat de toekomst voor ons in petto heeft op het gebied van keukendesign? Wil jij de nieuwste ontwikkelingen van interieurontwerp en technologie ontdekken? Met “Design for the Future” als thema, geven wij jou de kans om vooruit te lopen op de rest wanneer het gaat over de interieurtrends en de slimme technologieën.

Goed design kan een enorme impact hebben op de toekomst. Een goed ontworpen interieur kan niet alleen jouw leven gemakkelijker en comfortabeler maken, maar het kan ook de efficiëntie verbeteren, kosten besparen en zelfs bijdragen aan een betere wereld.

Heb jij ons event gemist? Beleef de sfeer nu in beeld!

Tips & Tricks van de Pros

Op zondag 7 mei laten wij jou in avant-première het neusje van de zalm van keuken- en interieur branche ontdekken. Sterker nog: jij krijgt meteen handige tips die jij direct kunt toepassen om jouw optimale woonomgeving te creëren! Dit gaat niet enkel op voor jouw eigen huishouden, maar ook voor daarbuiten. Jouw keuzes hebben namelijk meer impact op de wereld dan je in eerste instantie denkt. Om 13.00 uur en 15.00 uur start een Grande Tour waarin alle partners jou van alles over het onderwerp zullen vertellen. Sluit aan en laat je inspireren!

Wij hebben voor dit event een uitgebreide Guest List van uitgekozen partners opgesteld. Hieronder vind jij alvast een sneak peak van alles wat komen gaat op het gebied van lifestyle!   

SieMatic

Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het visionaire design van SieMatic lifestyles spreekt de vormentaal van de toekomst zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en exclusieve afwerkingen, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. En opent het een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit. De wereld waar een keuken jouw "space to be" wordt.

Gaggenau

De keuken van de toekomst weerspiegelt het harmonieuze samenspel van koken, wonen en ontspanning. Gaggenau apparaten inspireren hierin uitzonderlijke gastronomie, en verleiden het oog met hun sculpturale verschijning, die zowel vorm als functie huldigt. Kwaliteit gaat boven alles. De apparatuur gaat jarenlang mee en het design past zowel in een modern als in een wat traditioneler interieur, kortom "Design for the Future". Tijdens het Lifestyle event zullen je smaakpapillen geprikkeld worden door perfect bereide gerechtjes uit de mooie Gaggenau apparatuur. De gerechtjes en apparatuur zijn bovendien een streling voor het oog.

Franke

De laatste Franke noviteiten passen perfect bij de trends van organische vormen en verdere verduurzaming van materialen, waarbij “less is more” het uitgangspunt is. Ontdek onder andere de Masterpiece spoelbak met F-inox technologie – speciale coating die een lotus effect creëert waardoor vlek en kalkvorming tegen gegaan wordt, en het Black Pearl finish RVS blad met glaskeramische coating. Franke heeft oog voor duurzaamheid en kwaliteit, en blijft innoveren om de keuken steeds mooier te maken. Kom de Franke noviteiten ontdekken tijdens ons event en houd je keuken prachtig!

Jetstone

Op zoek naar het werkblad van de toekomst? Ontdek tijdens ons event de nieuwe Pebbles-serie van Caesarstone, een uitbreiding van het al geweldige composiet-aanbod van Jetstone. De serie biedt vier subtiele en aardse tinten, geïnspireerd op de prachtige vormen van kiezelstenen gevormd door de natuur. Deze kleuren brengen rust in het hart van jouw huis, de keuken, en creëren een oase van subtiliteit en zachtheid in deze hectische tijden. De serie bevat twee prachtige materialen, elk met een unieke matte of geborstelde satin afwerking. Stijlvol en duurzaam, perfect voor jouw toekomstige "space to be"!

Bartels

Ervaar de toekomst van jouw leefomgeving tijdens ons Lifestyle Event. Geluid en beeld spelen een belangrijke rol in ons welzijn en Bartels laat je graag zien hoe de nieuwste Domotica technologieën daarbij kunnen helpen. Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en ontdek hoe je jouw woning of appartement optimaal kan inrichten voor een rustgevende en sfeervolle ambiance. Mis het niet, je staat versteld van wat je hoort!

UNIEKE WINACTIE! Vergeet niet om tijdens het event mee te doen aan de exclusieve winactie om een prachtige ‘’We. By Loewe’’ Bluetooth speaker te kunnen bemachtigen.

Hanssen Interior Design

Hanssen Interior Design ontwerpt wereldwijd spraakmakende totaalconcepten, waarbij wordt gezocht naar de juiste balans tussen architectuur en interieur. Met hun scherpe blik en oog voor detail creëren zij met gemak hét ideale totaalconcept voor jouw woning, dat niet alleen past bij jouw persoonlijke smaak, maar ook bij de eisen van de toekomst. Ontmoet de architecten op 7 mei! Ze staan te springen om jouw vragen te beantwoorden en je te inspireren met hun innovatieve ontwerpen en duurzame materialen.

Halsduk by Esmee

Laat je omarmen door het interessante concept van Halsduk by Esmee. Ontdek haar exclusieve kimono’s (gemaakt van zijde, wol en zelfs gerecycled denim), kimono jasjes, kaftans, broeken en stijlvolle sjaals! Met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit ontwerpt Esmee stijlvolle en tijdloze mode voor de zelfbewuste vrouw.

The Art of Wines

Wijnhandel The Art of Wines laat jou tijdens het event kennis maken met heerlijke wijnen die zij persoonlijk hebben geselecteerd op hun wijnreizen over de hele wereld. Zij importeren bijna al hun wijnen zelf en vertellen jou met passie de mooiste verhalen over hun reizen en gesprekken met de wijnmakers en hun drijfveren en methodes. Tijdens de degustatie ontdek je wat jouw persoonlijke voorkeuren echt zijn. Je smaakpupillen zullen worden uitgedaagd… Laat je verrassen!

Expositie van Jop van Driel en Christa Dohmen

SieMatic aan het Vondelpark is meer dan dé plek in Amsterdam om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken. Vanaf zondag 5 februari bewonder je hier namelijk de fascinerende gezamenlijke kunstexpositie van Jop van Driel en Christa Dohmen. Tijdens ons Lifestyle Event gaan de kunstenaars aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden. Kom langs en laat je verrassen!

Ontdek "Design for the Future"

tijdens ons Lifestyle Event 
op 7 mei 2023

en waan je in de wereld van koken, interieur, muziek en meer! In het hartje van Amsterdam wordt onze Flagship Store jouw “space to be”!

Greetings from:

Gaggenau - Franke - Hanssen Interior Design - Jetstone - Bartels - Halsduk by Esmee - The Art of Wines - SieMatic aan het Vondelpark