SieMatic op Masters Expo 2023,
een essentie van luxe met een vleugje magie

Welkom in de exclusieve wereld van Masters Expo 2023, waar we de grenzen van luxe en verfijning verleggen tijdens de betoverende "Magic Edition". Binnen de weelderige omgeving van de 'Masters Expo'-stand, presenteren Co van der Horst, Intermat, SieMatic, Miele en The Mayor met trots een symbiose van expertise en allure.

Deze expo is een viering van vakmanschap, waarbij Intermat zijn stempel drukt met high-end droomkeukens die de ziel van The Mayor residences doordringen. Op de stand bedacht door Studio Co schittert een SieMatic MONDIAL keuken als het kroonjuweel van verfijning, harmonieus gecombineerd met luxueus meubilair van de Italiaanse meester Maxalto.

Tijdens deze magische editie van Masters Expo 2023 nodigen wij u uit om te baden in de weelde van luxe, innovatie en nieuwste trends. Laat u betoveren door de onberispelijke interieurstyling, terwijl de chef-ondernemer Peter Lute uw smaakpapillen zal prikkelen met culinaire hoogstandjes.

Co van der Horst, Intermat, SieMatic en The Mayor bundelen niet alleen krachten; zij smeden een onvergetelijke ervaring die de essentie van luxe omarmt. Betreed onze wereld op Masters Expo 2023 en ontdek de perfecte fusie van vakmanschap, stijl en magie.

Wat kunt u verwachten?

Donderdag: SieMatic aan de Poel by Intermat - Persconferentie, tekenmoment en launch SieMatic MONDIAL 14:00 - 15:00 uur
Vrijdag: vastgoed vrijdagmiddagborrel 17:00-19:00 uur (makelaars en projectontwikkelaars)
Zaterdag: VIP dag
Zondag: FRIENDS & FAMILY dag
Maandag: Co Contract event 'Design Talk' by ‘leading lady’ Italia Casalino, General Manager of Maxalto (B&B Italia Group)
15:00-17:00 uur (architecten en designers)