22/5/2022
Welkom op het SieMatic Lifestyle Event
’THE SPACE TO BE’

Wij leven meer fluide. 

Met de lente en de zomer voor de deur wordt dat nog meer fluïde. We gaan weer meer buiten leven en genieten van de zon en frisse natuur.

De keuken wordt daardoor nog meer de centrale plek in het huis. Een ‘tussenhaven’ waar alles gebeurt (en kan gebeuren), waar de hapjes en drankjes worden gemaakt en wordt gepraat en gelachen. Het is de magneet voor huisgenoten en vrienden en familie, om samen te kunnen zijn wie je bent.

En dat maakt de keuken niet meer de keuken, maar the space to be.

Tijdens het SieMatic Lifestyle Event Spring Edition lieten we samen met onze partners zien hoe je met kleuren, verlichting, design, geluid en goede smaak, van een keuken de perfecte SieMatic ‘space to be’ kunt creëren. Bekijk de replay en ontdek zelf: ‘wat is jouw space to be’?

De beste manier om jouw ‘space to be’ te ontdekken is door je onder te laten dompelen in de verschillende stijlen en tijdloze designs van SieMatic en producten en noviteiten van haar partners (zie ook hieronder). Bekijk nu online de replay!

DE INSPIRATIE TOUR

Een tour door de showroom met professionele begeleiding over de nieuwste keukentrends, de mooiste designs van SieMatic en alle mooie en inspirerende producten en noviteiten van SieMatic, Franke, Arte, Jetstone, Gaggenau en Co van der Horst. 

DE KEUKENTAFEL TALKS

Wat is design, wat is stijl, wat is een space to be. Volg een boeiend gesprek tussen de stylisten en experts van SieMatic en haar partners. Gegarandeerd zit je hoofd vol inspiratie na afloop. 

Wat is jouw space to be?

Gedurende de hele dag koken de Chefs van Gaggenau. Zij demonstreren de innovatieve en prachtig gedesignde apparatuur van Gaggenau. Je kijkt je ogen uit en je smaakpapillen raken volledig in de war. Laat je inspireren en droom over de perfecte apparatuur in jouw space to be.

Heb je persoonlijke vragen over jouw nieuwe keuken en/of interieur, dan beantwoorden onze experts en stylisten deze graag om een eerste gevoel te krijgen bij wat jou space to be is. 22 mei van 10.00 - 17.00 uur bij SieMatic aan het Vondelpark, Amsterdam

Voor SieMatic is "the space to be", een plek waar je helemaal je zelf kunt zijn. In je eentje, met gezin of met vrienden (al dan niet op een feest). Het gaat om het gevoel. Dat kunnen grote zaken zijn of juist die kleine details, gevoel van het materiaal, kleur of afwerking. De showroom van SieMatic aan in het Vondelpark is helemaal ingericht om precies dat gevoel te krijgen. Het kookeiland is daarbij een haast onmisbaar stijlelement. Beleef het, voel het en laat je inspireren door de mogelijkheden en profiteer van gepersonaliseerde tips en advies van de keukenarchitecten van SieMatic.

Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon niet goed genoeg: Make it Wonderful in alles wat ze doen.

Wanneer systemen samenwerken, maaltijden moeiteloos bereid worden, alles binnen handbereik is, het resultaat er prachtig uitziet en mensen blij maakt; dat zijn de Moments of Wonder waar Franke naar streeft.

Profiteer van het deskundig advies van Franke expert tijdens ons #thespacetobe event!

Co van der Horst vertelt u alles over de wereld van Occhio. Door de toepassing van geavanceerde functies, creëert Occhio een fascinerende ‘light experience’, die volledig bestuurd kan worden middels een smartphone of tablet maar ook op basis van ‘touchless control’. Bij SieMatic aan het Vondelpark presenteert Co van der Horst u graag de collectie van Occhio en de technische mogelijkheden. De Occhio brand ambassador staat u graag te woord ten aanzien van uw eigen woon- of verlichtingswensen.

MOOIE CADEAUS TE WINNEN TIJDENS ONS THE SPACE TO BE EVENT

Onder de personen die op 22 mei deelnemen aan een ‘Inspirerende Rondleiding’ en/of aanwezig zijn bij de interviews ‘Aan de Keukentafel’ verloten wij 4 keer een lekkere high-tea bij u thuis.