Meet the designer 2.0

In samenwerking met Associates des Arts hebben wij recent onder de naam 'Meet the Designer' verschillende presentaties en rondleidingen voor Interieurprofessionals georganiseerd, met als doel kennis te maken met zowel de collectie als de maatwerkmogelijkheden van SieMatic. Nu geven wij graag gevolg aan, oftewel: Meet the Designer 2.0!

Concretisering samenwerking

Voor interieurprofessionals die graag meer met SieMatic willen samenwerken, is een intentieverklaring beschikbaar, waarin duidelijke afspraken zijn opgenomen in het geval een SieMatic keuken in het betreffende project wordt toegepast. Denk bijvoorbeeld aan hoe het proces er uit ziet, wat jouw vergoeding is, wat de leveringsvoorwaarden zijn en wat er allemaal beschikbaar is ten aanzien van marketing.

Speciaal Project Team

Ook hebben wij bij SieMatic een speciaal project team ingericht. Dit team, bestaande uit de gerespecteerde professionals Ralph de Graaf en Kirby Wessels, wijdt zich aan speciale ontwerpprojecten middels exclusieve samenwerking met interieurprofessionals, architecten en projectontwikkelaars, en kan de brug slaan tussen jouw visie en de realisatie van jouw projecten, met de herkenbare en hoogwaardige SieMatic snit.

Ralph de Graaf

Ralph de Graaf is al jarenlang een zeer ervaren kitchen designer en sales man in de branche.

Met gepaste trots presenteert SieMatic aan het Vondelpark hem daarom als allereerste frontman voor deze uitzonderlijke samenwerking tussen de Flagshipstore en jou als professional.

Gedurende zijn carrière heeft Ralph vele ontwerpen gemaakt en besteld voor diverse gevestigde keukenmerken. Van intake tot realisatie: de volledige customer journey is hem bekend. Inmiddels heeft hij hierdoor een feilloos oog ontwikkelt voor de behoeften van particulieren, interieurspecialisten, architecten, monteurs en projectontwikkelaars en kan deze vertalen naar een esthetisch en technisch ontwerp op maat. Een ontwerp dat jouw taal spreekt, gehuld in de luxueuse, persoonlijke en vakkundige jas van SieMatic. Het ontzorgen van de klant en van eventuele partners in het ontwerpproces staat hierin voor hem centraal. Hierbij is zijn streven naar perfectie in de samenwerking essentieel.

Naar gelang jouw wens kan Ralph zich met een groot aanpassingsvermogen zowel leidend als dienend opstellen in het creatieve ontwerpproces. Met zijn ongekaderde denkwijze, binnen de ver reikende maatwerkmogelijheden van de fabriek, brengt hij jouw ontwerpvisie tot leven. Door goed te luisteren naar jouw ontwerpbehoeftes vindt hij altijd de gepaste, integere en inspirerende SieMatic hand in de samenwerking. Met als resultaat een hoogwaardige keuken als creatieve bühne voor een tijdloze individuele leefruimte.

r.degraaf@siematic-vondelpark.nl

+31 (6) 11 20 55 99

Kirby Wessels

Kirby Wessels vervult naast Ralph een essentiële rol in het creatieve en technische ontwerpproces. 

Als pas afgestudeerd interieurontwerper, aan de HBO Jan des Bouvrie Academy te Deventer, startte zij vijf jaar geleden haar carrière bij SieMatic aan het Vondelpark.

Kirby werd binnengehaald als fulltime Technisch Tekenaar en Design Quoter voor het salesteam met als doel het interieur aspect van SieMatic Kitchen Interior Design naar een hoger level te tillen zowel in ontwerp als presentatie. Deze rol als overall design coach werd in 2020 uitgebreid met het orderproces. Als all-rounder op het gebied van interior design weet zij de grenzen van de opdracht en de mogelijkheden die SieMatic te bieden heeft op smaakvolle wijze vorm te geven.

Naast een scherp oog voor detail bezit zij tevens de capaciteit om esthetiek, techniek, persoonlijkheid en comfort treffend samen te kunnen brengen in een ontwerp. Zij kan uw SieMatic project personaliseren tot een tijdloze totaal beleving.

Kirby denkt met de opdrachtgever mee, kijkt voorbij de grenzen van de keuken en zoekt immer naar een perfecte ruimtelijke integratie van het keukenontwerp in het geheel: ‘de perfecte pasvorm’. Wenst u hierbij een completer beeld van uw visie op de ruimte in combinatie met de keuken? In overleg kan zij de volledige ruimte voor u intekenen en van een passend interieur voorzien.  

k.wessels@siematic-vondelpark.nl

+31 (6) 11 91 97 47