Laat al jouw zintuigen prikkelen tijdens het SieMatic Lifestyle Event The Christmas Edition! In de kijker: Design & Welzijn

Op zondag 11 december 2022 van 11.00 uur tot 18.00 uur, bieden wij jou een feestelijke cocktail van inspiratie, tips en vrijblijvend advies. Kom bij ons langs en profiteer van:

  • Leerzame kookdemonstraties door Siemens
  • Makkelijk toepasbare designtips van Co van der Horst
  • Complete Inspiratietours door onze showroom in gezellige kerstsferen
  • Vrijblijvend advies over jouw nieuwe toekomstige keuken & nog veel meer!
  • Dit doen wij uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, die in onze eigen keukens zijn gecreëerd.

Maar dit is nog niet alles:

Speciaal bij ons te gast: populaire foodblogger Colette@FoodDeco!

Colette Dike is food-stylist, online-influencer, blogger, recept ontwikkelaar en fotograaf tegelijk. “Fooddeco is een liefdesgeschiedenis tussen eten en decoratie”, weet ze zelf mooi te verwoorden.
Ze wordt ook wel “Miss Avocado” genoemd aangezien dit één van haar favoriete ingrediënten is en er al verschillende kookboeken met dit ingrediënt zijn uitgegeven. 

Tijdens SieMatic Lifestyle Event geeft zij jou tips over hoe jij iedereen aan jouw eigen kersttafel versteld laat staan!

Om 15:30 uur schuif jij aan bij onze VIP-tafel en maak jij samen met Colette een feestelijk gerecht.

DESIGN EN WELZIJN

 

Onze leefomgeving heeft een enorme invloed op onze gezondheid en ons welzijn. Het goede nieuws is dat design ons gevoel van welzijn daadwerkelijk kan verbeteren. Kerst is een tijd van samenzijn, liefde en besef. Kortom, de nadruk ligt op warmte en het stilstaan bij het (bijna) afgelopen jaar. Verder worden de nieuwjaarsresoluties gemaakt en worden de nieuwe plannen gesmeed aan de keukentafel. Dat geldt al helemaal voor de belangrijke beslissingen als wonen en dromen over een nieuw huis.
 

Tijdens ons aanstaande Lifestyle event – The Christmas Edition, geven wij jou tips hoe jij in 2023 van jouw woning een plek kunt maken, die jou warm, veilig en geborgen doet voelen. Wist jij bijvoorbeeld dat organische vormen zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer? En dat gedurfde kleuren en expressieve materialen een positief gevoel stimuleren?
 

Met de huidige trends in acht genomen, bieden wij jou dé leefkeukens voor 2023 en stomen wij jou samen met onze partners letterlijk klaar voor het aankomende jaar!
 

De kickstart die jij verdient!

Laat al jouw zintuigen prikkelen ...

Zien

SieMatic

Neem deel aan de inspiratietour door onze showroom waarbij wij jou meenemen in de lifestylewerelden van SieMatic en jou tonen hoe jij thuis een gevoel van welzijn kunt creëren. Hier worden de exclusieve keukens getoond als onderdeel van de leefomgeving. Alle stijlwerelden van SieMatic zijn op de verschillende etages van een royaal Amsterdams herenhuis vertegenwoordigd. Dat maakt de SieMatic Flagship Store tot een geweldige plek om inspiratie op te doen, voor jouw hele interieur. Wij tonen jou de nieuwste trends, materialen en kleuren!

Co Van Der Horst

Door de huidige tijd, hebben we meer behoefte aan contact en gezelligheid, dit zie je terug in woontrends.  Het toepassen van kleur in verschillende ruimtes van je interieur houdt je geest de hele dag in een positieve staat. De zachtheid van organische vormen zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Hulp nodig bij de inrichting van jouw woning of kantoor ter bevordering van het welzijn? Op 11 december staat Co van der Horst jou met alle liefde van dienst.

Franke

We nemen het af en toe een beetje voor lief, maar water is natuurlijk van levensbelang. Franke is elke dag bezig om de kwaliteit van water, het gemak in gebruik en dat op een duurzame en zuinige manier mogelijk te maken. Verder heeft een goede kwaliteit van drinkwater uiteraard een positief effect op het lichaam. Ontdek kranen van 8 mm staal met waste bediening die je zonder aan te raken aan en uit kunt zetten! Bijna magisch…

Jetstone

Jetstone maakt hoogwaardige werkbladen van graniet, composiet, keramiek en dekton! Tijdens ons Lifestyle event laten zij jou graag zien hoe jij een werkblad uitkiest dat echt bij jouw levensstijl past. Jetstone introduceert nu een volledig nieuwe serie keramische materialen met een gepolijste oppervlakte. De range, geïnspireerd op fraaie natuursteensoorten uit de gehele wereld, krijgt nog meer allure door de bijzonder hoge glansgraad. De nieuwe serie komt officieel pas begin 2023 op de markt, maar is nu dus al te zien bij het SieMatic Lifestyle Event! Ben jij erbij?

Milette Raats

Nu te bewonderen bij SieMatic aan het Vondelpark: de fotoserie NOW IS GOOD van Milette Raats! Milette liet zich voor haar werk inspireren door spontane ontmoetingen met mensen tijdens het reizen over de hele wereld. Bewonder de serie NOW IS GOOD die Milette creëerde in Shanghai. Kom erachter hoe jij kunst kunt toepassen in jouw eigen keuken om deze nog meer van jou te maken.

Proeven

Siemens

Bijna onmisbaar tijdens de feestdagen: een stoomoven. Gerechten koken met stoom is niet alleen heel lekker en praktisch, het is ook nog eens super gezond! Overweeg jij de aanschaf van een stoomoven en wil jij weten hoe het werkt, wat er allemaal mogelijk is en hoe gerechten uit een stoomoven smaken?

Dan krijg jij tijdens ons Lifestyle event antwoord op al jouw vragen. De Chef van Siemens demonstreert, legt uit en laat je het resultaat van zijn kookkunsten direct proeven.

The Art of Wine

Wijnhandel The Art of Wines laat jou tijdens het event kennis maken met heerlijke wijnen die zij persoonlijk hebben geselecteerd op hun wijnreizen over de hele wereld. Zij importeren bijna al hun wijnen zelf en vertellen jou met passie de mooiste verhalen over hun reizen en gesprekken met de wijnmakers en hun drijfveren en methodes. Tijdens de degustatie ontdek je wat jouw persoonlijke voorkeuren echt zijn. Je smaakpupillen zullen worden uitgedaagd… Laat je verrassen!

Franke

Franke denkt ook na over hoe water een feestelijke drankje kan zijn. Dat worden Mocktails genoemd. Tijdens ons Inspiratie Event demonstreert Franke haar nieuwste watersystemen en kan je jouw favoriete Mocktail kiezen die voor jou direct wordt klaargemaakt. Heerlijk met fruit maar ook met verrassende kruiden en andere ingrediënten. Proost!

Horen

Bartels

Geluid heeft ontzettend veel invloed op onze gemoedstoestand. Tijdens ons Lifestyle Event legt Bartels graag aan jou uit hoe Domotechnica (want zo wordt het genoemd) werkt en wat voor voordelen dat voor jou heeft. Het nieuwste van het nieuwste zal aan jou worden gepresenteerd. Laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw thuis. Je weet niet wat je hoort!

Ruiken

Co Van Der Horst

Eén van de nieuwste trends op interieurgebied die gekoppeld is aan het welzijn, is ‘scent scaping’. Hierbij worden er aangename aroma’s gebruikt in verschillende ruimtes van je huis, of zelfs tijdens verschillende dagdelen om je geest te prikkelen met behulp van één van de meest belangrijke zintuigen: geur. Tegenwoordig kunnen we kaarsen, bloemen, oliën en geurstokjes in ons interieur toepassen om de gemoedstoestand te beïnvloeden. Co Van Der Horst helpt je graag met een persoonlijk (geur)advies binnen de collecties van het luxe Italiaanse geurmerk Locherber Milano.

Maar… nu we alle zintuigen hebben besproken; eigenlijk ligt de focus bij ons vooral op het ZIJN. Wij vinden namelijk dat de keuken dé plek moet zijn waarmee jij jezelf identificeert en waar je volledig jezelf kunt zijn.
 

KORTOM, ontdek het zelf op 11 december 2022 en waan je in de werelden van koken, muziek en meer! In het hartje van Amsterdam, op haar mooist in december, wordt onze Flagship Store jouw “space to be”!
 

Schuif jij ook aan bij onze kersttafel? Wij houden een stoel voor jou vrij!

Met warme, feestelijke groeten namens:

Fooddeco - Siemens - Co van der Horst - Franke - Hanssen Interior Design - Jetstone - Bartels - Milette Raats - SieMatic aan het Vondelpark

Credits:
Fotos Colette Dike - Robin van der Spek